Je čas zavelet k nové představě, pane plukovníku

14. 10. 2020 15:58:10
Všechno v životě si vymýšlíme. Objektivní realita neexistuje. To je fakt. I fakta jsou něco, co si vymýšlíme.

Celý vesmír je naší představou. Máme moc prožívat své představy jako realitu. Je to prvotní moc Boha, kterou jsme obdařeni.

Žijeme ve vymyšleném světě. Každá skutečnost a každý fakt lze popřít jinou skutečností a jiným faktem. Záleží to na tom, z jakého "pozorovacího místa" interpretujeme realitu. Realita je taková, jak si ji představujeme - to jest jak ji vidíme ze svého úhlu pohledu, nikoli taková, jak ji vnímají naše smysly a rozum. Naše smysly a rozum nemají spolehlivou výpovědní hodnotu. To je základní "pravda" relativistického vesmíru, v němž žijeme.

Je to proto, že vesmír je ve skutečnosti energetické pole, které produkuje konkrétní materializace. Toto vesmírné energetické pole reaguje na každou naši představu, myšlenku, emoci a čin. Celý vesmír je naší představou. To, jak si věci představujeme, s jakou intenzitou a prožitkem o nich smýšlíme a mluvíme, tak se nám nakonec budou jevit - stanou se naší realitou.

Shlukováním nejrůznějších energií tohoto komplikovaného vesmírného pole vznikají nejrůznější jevy v našem světě - od přírodních katastrof a epidemií, až po změny společenských systémů. Každá myšlenka a představa vyvolává účinek. Lidé, kteří pravidelně meditují, o tom vědí své. Nahromadí-li se množství podobných energií, dojde ke specifické materializaci. Například se v našem těle objeví nemoc.

Není nic v našem světě, co bychom svými myšlenkami, představami, emocemi a činy nevytvářeli. Masové vědomí je velmi účinné. Žije-li například určitá skupina lidí ve strachu a obavách o svou svobodu a práva nebo zdraví, dřív nebo později začne čelit událostem, které jí o svobodu a práva nebo zdraví budou připravovat. Strach produkuje velmi mocné materializace.

Koronavirus, stejně jako jiné "náhodné" viry, je také jednou z takových nežádoucích materializací. Každé nové ohnisko nákazy vyprodukuje energetické pole - vzniká doslova z ničeho. Celý vesmír je projevem této "neznámé" neviditelné energie. Její účinky se projeví, kdykoli a kdekoli se energie pole zvýší. Ke vzniku nového zdroje nákazy je potřeba nahromadění určitého množství specifické energie a nekonečně malých částeček hmoty.

Aby nevznikala nová ohniska nákazy ve světě, je nutné změnit strukturu tohoto energetického pole. Musí se proto nejdříve změnit stav vědomí na naší planetě - tím, že odstraníme přemíru stresu nejen lidí, ale i zvířat a rostlin, a budeme myslet, mluvit a jednat novým způsobem. Jaký smysl má pokoušet se zastavit tvorbu nových ohnisek koronaviru restrikcemi a rouškami, když jsou produktem energetické matrice uvnitř vesmírného pole?

Stejně tak lze změnit jakoukoli diktaturu na Zemi za snesitelnější režim, pokud lidé budou myslet, mluvit a prožívat svou existenci novým způsobem - přestanou se bát. Systém relativity říká, že jsme nejen aktivními účastníky událostí ve vesmíru, ale také jejich aktivními pozorovateli a tvůrci. Všechno záleží na tom, jak rychle si dokážeme uvědomit realitu, kterou chceme vytvořit.

Naše představy - to je naše skutečná moc, kterou máme od Boha. Máme moc prožívat svůj život podle vlastních záměrů a představ. Máme moc být také bezmocní - i v tom spočívá naše moc. Nic tak neilustruje bezmoc mocných a moc bezmocných, jako současné dění kolem koronaviru. Všechny představy jsou tvůrčí, ale nejmocnější jsou ty, kterým opravdu věříme.

Autor: Jiří Goldman | středa 14.10.2020 15:58 | karma článku: 11.59 | přečteno: 746x

Další články blogera

Jiří Goldman

Přišel čas probudit všechny spáče a ukončit náš nesmyslný boj o moc nad světem

Pravým důvodem všech událostí po roce 2000 - toho, co se děje - je zpochybnění mocenského uspořádání života a jednou provždy vrátit lidem na Zemi moc a kontrolu nad vlastním životem.

27.10.2023 v 13:57 | Karma článku: 7.75 | Přečteno: 273 | Diskuse

Jiří Goldman

Ukazuje se, že nástroje konvenční vědy a medicíny jsou omezené

Jsme svědky toho, jak konvenční medicína (společně s vědou) dosáhla svých hraničních možností udržet populaci v dobrém zdravotním stavu.

24.11.2021 v 11:34 | Karma článku: 7.84 | Přečteno: 317 | Diskuse

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 12.81 | Přečteno: 120 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 24.05 | Přečteno: 513 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 14.43 | Přečteno: 189 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.10 | Přečteno: 289 | Diskuse
Počet článků 47 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 610

Narodil jsem se v roce 1964. Vedu kontemplativní způsob života. Hledání a zkoumání "věčné pravdy" člověka nikdy neomrzí, jakmile překoná tíhu tělesného bytí. Hlubokou mystickou koncentrací jsem se zabýval i v předešlém životě. Na svém panství v Jasné Poljaně jsem prosazoval nenásilnou neposlušnost vůči autoritám a systému. Jako reformátor ruské společnosti jsem "hlásal" zrušení hierarchických struktur a soukromého vlastnictví, neboť jsem v tom spatřoval největší společenské zlo, čímž jsem se stal trnem v oku světské i církevní moci. Touha po dokonalém a jednoduchém způsobu života mě neopustila a budu ji jako svou základní myšlenku dál rozvíjet i v této fyzické existenci. Bezpodmínečná láska a nekonečný tvůrčí potenciál lidské duše se staly předmětem mého každodenního výzkumu. Zajímám se o astrologii, poezii a prózu. Dělal jsem závodně krasobruslení, takže mám vztah ke sportům a hudbě. Mou oblíbenou hrou je Anarchy Online, jež se stala mým druhým (virtuálním) domovem. 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...