Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

K24a10r57e88l 80N26o41v89á51k

17. 3. 2014 11:46

Autor nutně potřebuje aby ho někdo vedl ?

Já chci opak, aby mně stát nechal být.

0 0
možnosti
Foto

VÝBORNÝ ČLÁNEK !!! díkyV. V mém podání by mohla být ustanovena rada mudrců - kdysi jsem o tom psal na mém blogu, kdy si myslím, že tohle břímě nemůže nést jeden člověk. Tato rada by měla mít lichý počet členů kvůli hlasování. Jinak dle mého skromného názoru hezký článek!OpravduR^-karma-V

0 1
možnosti
Foto

Touha po fuhrerovi je znakem malosti ducha i osobní nezralosti. Já žádného nepostrádám

0 1
možnosti
RK

Skutečný lékař je ten, který nás zbaví nemoci. A je mi jedno jestli k tomu potřebuje nějakou chemikálii, nebo skalpel. Bylinky a dobré slovo sice dokáží hodně, ale na moderní medicínu která lidem prodloužila život o několik desítek let fakt nemá. Žádného vůdce nechci. Co není zakázáno, to je povoleno. Proto je bohužel potřeba aby na skoro všechno byly zákony.

0 0
možnosti
Foto

Vůdce??? Proboha NEEEEEEE

2 1
možnosti
AS

A83d42a37m 31S80t67a59v80a

16. 3. 2014 22:31

"....ale téměř žádného vůdce?": Ale autore, to je přeci jasné.  Mluví se o tom už žel příliš dlouho. I když mi namítnete, že mezitím mohl opět vyrůst, tak se budete mýlit. Případné vůdce našemu národu vyhubili či vyhnali náckové a komunisti - a svou represivní politikou zlikvidovali prostředí, ve kterém by se noví vůdcové rodili a vyspívali. Snad děti našich dětí....

1 2
možnosti
AF

Nemáme vůdce, protože vůdce ani nechceme (zatím většinou). Chceme v čele rozumné lidi, kteří se vyznají ve své profesi, jsou slušní a nekradou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Narodil jsem se v roce 1964. Vedu kontemplativní způsob života. Hledání a zkoumání "věčné pravdy" člověka nikdy neomrzí, jakmile překoná tíhu tělesného bytí. Hlubokou mystickou koncentrací jsem se zabýval i v předešlém životě. Na svém panství v Jasné Poljaně jsem prosazoval nenásilnou neposlušnost vůči autoritám a systému. Jako reformátor ruské společnosti jsem "hlásal" zrušení hierarchických struktur a soukromého vlastnictví, neboť jsem v tom spatřoval největší společenské zlo, čímž jsem se stal trnem v oku světské i církevní moci. Touha po dokonalém a jednoduchém způsobu života mě neopustila a budu ji jako svou základní myšlenku dál rozvíjet i v této fyzické existenci. Bezpodmínečná láska a nekonečný tvůrčí potenciál lidské duše se staly předmětem mého každodenního výzkumu. Zajímám se o astrologii, poezii a prózu. Dělal jsem závodně krasobruslení, takže mám vztah ke sportům a hudbě. Mou oblíbenou hrou je Anarchy Online, jež se stala mým druhým (virtuálním) domovem. 

Seznam rubrik