Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z těch dnešních stran a jejich politiků se nedá sestavit žádná důvěryhodná a kompetentní vláda.

Proto by Zeman měl jmenovat premiéra a úřednickou vládu z opravdu fundovaných a důvěryhodných odborníků a demokratů.

S hlavními úkoly: a) do konce roku předložit zákon o obecném referendu, b) protikorupční novelu zákona o státní službě a c) zákona o vyrovnaném rozpočtu, zavedením kontinuálně progresivních daních z příjmu a DPH z přepychu.

A nakonec o její důvěryhodnosti rozhodnout celostátním referendem.

1 0
možnosti

J10a72n 83R36á94ž

1. 6. 2018 14:31

Z Vámi vypozorovaného postavení planet vychází, že nejvhodnějším premiérem by byl Petr Fiala, jinému astrologovi vyšlo, že by to byl Okamura (fakt jsem to měl v mailu). Obojí i jako vtip, je hloupost!

PS. Kdyby nešlo o funkci premiéra, dalo by se říci, že Okamura by byl vhodnější, neb jeho projevy alespoň nenudí a posluchače neuspávají

1 0
možnosti

Velmi žertovný titulek:-))

(někdo zapomněl fialu zalévat, a tak vadne)

2 1
možnosti
Foto

Z toho je zřejmé, jaký je astrologie nesmysl.

6 0
možnosti

Dnes v noci byla na obloze Luna a po ránu ji vystřídalo slunce. Z toho vyplývá, že budoucího premiéra vystřídá jiný premiér. Také některé hvězdy byly jasnější než jiné, to jasně dokládá vyšší úspěšnost několika ministrů oproti jiným. Nemluvě o tom, že se chystá bouřka, evidentní změny v úspěšnosti stran ve volbách, následující pročistění vzduchu od dusna - pochopitelná změna voličských preferencí. Ta astrologie zase tak složitá není :-)

4 0
možnosti

Fascinující ...jak si lidé dokáží své subjektivní dojmy promítnout do hvězd (nebo do lógru, kyvadélka, karet apod) a pak odtud pak čerpat potvrzení svých dojmů;-D.

6 0
možnosti
Foto

I bez astrologie je zjevné, že tak ubrečeného premiéra jsme ještě neměli, jak ten se umí litovat, všichni jsou proti němu, má to hrozně těžké a tak podobně pořád fňuká. Postrádá nadhled, protože stačí jen nepatrné zpochybnění a už může vzteky prasknout. Chtělo by se říct, nebuď baba, buď aspoň dědek. ;-D

Fiala by byl dobrým premiérem, jenže jeho dobré vlastnosti ho současně odsunují na chvost, protože není ani malé umanuté děcko, které by dupalo vzteky, ani lítostivá baba a nejspíš ani nemá mesiášské záchvaty.

0 0
možnosti
Foto

Politolog Fiala? V každé druhé větě opakuje: "My, my,my, my... My, druhá nejsilnější strana..." A tak dále. Sebestředný, užvaněný neustále opakující stejná slova, myšlenky, politická dogmata a klišé. "Mezi slepými jednooký králem?" Ani náhodou. :-/Rv

3 1
možnosti

Tedy čekal jsem na konci nějakou pointu, ve které to celé odpálíte, ale vy tenhle neuvěřitelný blábol o souvztažnosti planet a premiérským křeslem zřejmě myslíte smrtelně vážně. Jako volič ODS pevně doufám, že jste se spletl ve výpočtech a Petr Fiala premiérem nikdy nebude.

2 1
možnosti

L78u10d61ě86k 32T33o64n78d67r

31. 5. 2018 23:20

Pane Goldmane největší slabinou vašeho textu je, že jste vůbec nezveřejnit astrologická data lidí o kterých píšete, ani jak jste k nim přišel. Tedy místo, datum, hodinu a minutu narození. A kde jste tyto údaje vyčetl. Bez těchto údajů NEJDE sestavit sestavit horoskop. NEJDE! Datum a místo narození se dá najít na netu, ale kde jste vzal hodiny a minuty narození. Copak vám prof. Fiala osobně řekl, že se narodil v 6.35 ??? A co ostatní? Naprostá většina starších lidí čas svého narození nezná, protože se v porodnici nezapisoval. Pamatuje si jej pouze rodička.

Bez toho je totiž celý text nejen nedůvěryhodný, ale - teď se prosím neurazte - může být i záměrně manipulativní. Mohl jste napsat něco, co se tváří jako "astrologické poselství vesmíru", a přitom může jít jen o vaši pouhou politickou propagandu.

3 0
možnosti

Z pohledu astrologie možná ;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS