Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P33e98t26r 88T63o71m55e60k

27. 10. 2020 15:59

Vy zjevně patříte k těm bezohledným sobcům. Styďte se. Měl by se pořizovat seznam těchto bezohledným individuí (vy do něj patříte) a kdybyste se ocitnul v jakékoliv nemocnici v ČR, musel byste si zdravotnickou péči zaplatit. Nebo by vás rovnou odmítli.

0 0
možnosti
JH

J85a23k58u77b 20H46o29z41a

27. 10. 2020 13:17

To jsem zvědavý, kdo vás, drahý autore, bude léčit, až ta medicínská mašinérie zkolabuje. Ono se dřív umíralo na spoustu věci, které jsou pro nás žijící v současném zdravotnictví banalitou. Abychom si to nezopákli.

2 1
možnosti
TD

Koukám, že počty mašíblů zde v koronavirové době utěšeně rostou. Nyní k nim přibyl dokonce i reinkarnovaný Tolstoj...

Lve Nikolajeviči - jen houšť a ven klidně bez roušky. Ale až to chytneš, tak se doufám nebudeš dovolávat té ďábelské vědy a medicínské mašinerie - léčit se pěkně doma s vroucím čajem a modlidbou.

3 0
možnosti
Foto

To je zase blábol. Nechápu, proč iDnes poskytuje prostor osobám, které tu ventilují svoje bludy zřejmě za účelem vlastní psychoterapie.

2 1
možnosti
Foto

O tom je svoboda. Tady je jí sice poskrovnu, ale svůj pohled na dnešní nákazu tu ještě každý bloger může šířit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Narodil jsem se v roce 1964. Vedu kontemplativní způsob života. Hledání a zkoumání "věčné pravdy" člověka nikdy neomrzí, jakmile překoná tíhu tělesného bytí. Hlubokou mystickou koncentrací jsem se zabýval i v předešlém životě. Na svém panství v Jasné Poljaně jsem prosazoval nenásilnou neposlušnost vůči autoritám a systému. Jako reformátor ruské společnosti jsem "hlásal" zrušení hierarchických struktur a soukromého vlastnictví, neboť jsem v tom spatřoval největší společenské zlo, čímž jsem se stal trnem v oku světské i církevní moci. Touha po dokonalém a jednoduchém způsobu života mě neopustila a budu ji jako svou základní myšlenku dál rozvíjet i v této fyzické existenci. Bezpodmínečná láska a nekonečný tvůrčí potenciál lidské duše se staly předmětem mého každodenního výzkumu. Zajímám se o astrologii, poezii a prózu. Dělal jsem závodně krasobruslení, takže mám vztah ke sportům a hudbě. Mou oblíbenou hrou je Anarchy Online, jež se stala mým druhým (virtuálním) domovem. 

Seznam rubrik